PTR (Pay-To-Read) affiliate programi, Zarada čitanjem email poruka, DonkeyMails, GetPaidMail,
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi...... » Isplate......................
» Link.........................
 

great britain

 

 

Zarada čitanjem mail poruka - PTR (Pay-To-Read) programi

Kako funkcionira ovaj način zarade? Slično kao i kod PTC programa kad se registrirate u neki program oni vam šalju mail poruke na vašu mail adresu. Vi ne morate baš čitati te poruke, uglavnom je dovoljno da kliknete na link u poruci koji vas vodi na neku stranicu i zadržite se tamo neko vrijeme (obično 10-15 sekundi) i za to ste plaćeni. Pri registraciji je dobro označiti što više područja kao vama zanimljivo te ćete tad dobijati više mail-ova a dobro bi bilo i otvoriti posebu mail adresu samo za ovo. Da bi povećali zaradu možete se učlaniti u veći broj ovakvih programa jer je cijena po pročitanoj poruci dosta niska. Također pripazite dobro u koje programe ovakve vrste se upisujete jer je među PTR affiliate programima najviše scam-a tj. onih koji ne isplaćuju ili varaju na druge načine. Mi ćemo nastojati na ovim stranicama prezentirati samo programe koji uredno plaćaju za čitanje mail-a.

Donkey Mails

Program u vlasništvu MultiMoney Group koji je jedan od starijih i boljih te provjereno plaća. Uz čitanje mail-a možete zaraditi i igranjem igrica, registracijom, klikanjem na oglase itd. Za učlanjenje morate imati bar 13 godina. Nema minimuma za isplatu na e-gold a za Paypal i AlertPay minimum je 1 dolar. Plaćanje je sedmično. Referal program ima 5 nivoa (5,4,3,2,1%) a možete i napraviti upgrade na 4 nivoa gdje dobijate besplatne referale (od 1 do 6) i određen broj prikaza vaših banera (od 25000 do 150000) na njihovim stranicama a sve to za od 5 do 40 dolara godišnje.

DonkeyMails.com: No Minimum Payout 

GetPaidMail

Najstariji program MultiMoney grupe pokrenut 2002 godine. Ovaj PTR program plaća od 0.25 do 2 centa po pročitanom mail-u. Može se učlaniti bilo tko stariji od 16 godina. Plaćanje je preko e-gold-a, Paypal-a i StormPay-a.a minimum je 8 $ osim ako ste zlatni član, onda nema minimuma za isplatu. Uz novac skupljate i poene ali njih možete trošiti samo na oglašavanje kod njih isto kao i 30 % prihoda od Paid To Join ponuda. Referal program ima 6 nivoa (15,10,5,3,2,1 %)

getpaidmail.com 

Slijedeća stranica

 

02.09.2007........................Zoki