Zarada pregledavanjem web stranica, Zarada surfanjem, CashFiesta, Agloco, Paid To Surf programi, Novac
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

  Free money making opportunity


 

Zarada surfanjem ?

Prednost ovakvog načina zarade je što ne trebate imati svoje web stranice a mana što baš i nema kvalitetnih programa ove vrste i što slabo plaćaju te je potrebno dosta vremena da bi se nešto zaradilo. Ovdje ćemo navesti 2 programa ove vrste.

CashFiesta

Registrirate se na njihovoj stranici, preuzmete FiestaBar program koji instalirate na vaše računalo. FiestaBar prikazuje reklame na vašem ekranu i to izgleda otprilike ovako u gornjem ili donjem dijelu ekrana

cash_fiesta

Dok surfate skupljate bodove koji su odmah i prikazani na Fiesta baru. U lijevom dijelu Fiesta bara nalazi se FiestaBoy koji mora biti u pokretu da bi vi skupljali bodove. Ako zaspe samo pređete mišem preko njega i ponovo je aktivan.Problem kod ovog i sličnih programa je što ako nemate svoje referale (ljude koji su se preko vas učlanili u program) zarada je mizerna (par dolara mjesečno) tako da je potrebno dosta truda pri izradi mreže svojih referala da bi se nešto zaradilo. Također u ovom programu je pod obavezno upisivanje u specijalne ponude (special offers) svaki mjesec ako želite imalo bolju zaradu. Naravno upisujete se u besplatne specijalne ponude koje se nalaze tek na 5-6 stranici specijalnih ponuda.

Kod CashFieste za isplatu je potrebno sakupiti minimalno 50$. Za 1000 bodova dobija se od 0.01 do 2$. Ovaj program ne preporučujemo za ozbiljnu zaradu ali ako želite pokušati evo link pa se učlanite i probajte.

Upozorenje: Dosta korisnika je imalo loša iskustva sa ovim programom (tipa ukidanja računa kad se dosegne minimum za isplatu i sl.) pogotovo tamo 2002-2003 godine tako da ga mnogi snatraju za scam.

Agloco

Noviji i već prilično razvikan program za zaradu surfanjem koji plaća korisnike za surfanje pomoću njihovog viewbara. Plaćeni ste za surfanje do 5 sati mjesečno (navodno će se to postepeno povećavat). naravno tako nećete skoro ništa zaradit pa trebate sakupiti što više referala (program podržava do 5 nivoa referala) za čije surfanje ćete također biti plaćeni.Pošto se radi o novome programu isplate još nisu ni počele i sve je još u magli. Sat surfanja bi trebao biti plaćen od 0.5 do 1$.

Viewbar je dosta manji od npr. Fiesta bara (otprilike veličine kao i windows taskbar tako da ne smeta puno pri radu a i ovih 5 sati možete odsurfat u jednom danu pa ga onda isključite do slijedećeg mjeseca. Ako želite probati učlaniti se možete ovdje.

Novosti: 11.11.2007 - Vlasnici Agloca su objavili da više ne mogu održavati ovaj program i nude ga na prodaju zainteresiranima. Sve u svemu mnogo galame ni za što.

14.08.2007..................Zoki