Pay-per-Impression partnerski programi, PopUp affiliate, PopUpAd, Oglašavanje sa iskačućim oglasima
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

 

 

Pay Per Impression Affiliate programi (2)

PopUpAd.net

Tvrtka koja u ponudi ima samo CPM. Što više impresija imate bolje ćete biti plaćeni tako da CPM iznosi od 1.5 $ (do 10000 impresija) do 5 $ (preko 250000 impresija). Isplata se vrši mjesečno i potrebno ju je zatražiti do 10-tog u mjesecu da bi primili isplatu 28-og istog mjeseca naravno ako imate minimum potreban za isplatu koji iznosi 50 (dolara, eura ili funti ovisno što ste izabrali za svoju valutu).

PopUpAd oglase možete stavljati i ako imate site na besplatnom hostingu i na Hrvatskom jeziku.. Referal program ima 5 nivoa i za njih ste plaćeni 15, 10, 5, 3, 2 %. Afilliati se isplaćuju preko e-gold-a ili paypal-a. Učlaniti se možete klikom na ovaj baner.

 

Tribal Fusion

Ako imate veliki promet na svojim stranicama možete pokušati i sa ovom poznatom oglašivačkom mrežom. Sve njihove ponude oglasa odnose se na CPM. Podržan je velik broj standardnih i rich media formata kao i video oglasi, plutajući oglasi itd. 55 % zarade se vraća objavljivačima. Plaća se čekom (net-45) a minimum za isplatu je 50 $. Da bi vas primili morate imati 2000 uniq-a dnevno.Nema referal programa.

PayPopUp.com

PayPopUp se razlikuje od ostalih CPM mreža po tome što plaća za sve impresije a ne samo za unikatne (ostali programi prikazuju posjetitelju jedan oglas pri prikazu stranice ali plaćaju samo jednom dnevno) tako da je ovaj program pogodan ako želite jednom posjetitelju prikazati više pop-up-ova te ćete za svaki prikazani biti plaćeni. Ako pak mislite prikazivati jedan pop-up po posjetitelju onda je možda bolje koristiti neki drugi pop-up affiliate program jer je ovdje CPM dosta nizak (od 0.35 do 2 $)

Također je dosta važno odakle dolaze vaši posjetitelji jer je primjerice CPM za USA posjetitelje 1.68 $, za UK 1.80, za Kanadu 1.30 a npr. za Kinu samo 0.25. Za naše posjetitelje nećete dobiti ni centa. Oglasi se prikazuju pri usnimavanju stranice ili pri izlazu sa stranice.

Da bi vas primili trebate imati samo 200 prikaza stranice dnevno. Minimum za plaćanje (net-15) je 50 $ čekom ili 20 $ paypal-om. Referal program ima 5 nivoa (10,5,2,2,1 %). Prijaviti se možete klikom na ovaj baner.

 

 

prethodna stranica .................. slijedeća stranica

25.08.2007........................Zoki