PTR (Pay-To-Read) programi, eMails, Zaradite čitanjem mail poruka, Take the Internet Back, Selene Mails
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi...... » Isplate......................
» Link.........................
 

tib

matrix

 

 

Zarada čitanjem mail poruka - PTR (Pay-To-Read) programi (2)

Take the Internet Back (TIB)

Tvrtka koja želi jednog dana postati velika i koja svima koji se upišu u njen program nudi suvlasništvo u tvrtci. Raspodjela prihoda ide ovako: 10 % osnivačima za održavanje, 45 % se vraća svim članovima a preostalih 45 % se investira u druge projekte koji bi bili također vlasništvo svih članova. Za svaki pročitani mail dobijate 1 poen, za svakog referala 3 poena i za referalovog referala 1 poen. Minimum za isplatu je 20 dolara i morate imati 2 referala s tim da odmah pri upisu dobijete 10 dolara na račun. Plaćanje je mjesečno (ček ili PayPal). Također na svojim stranicama nude veliki broj e-knjiga za download potpuno besplatno.

take the internet

Selene-Mails

PTR program koji ima minimum za isplatu od 1 $ za PayPal i e-gold. Signup bonus iznosi 100 poena i 0.02 $ (to dobijete kad se prijavite). Za referale dobijete 15 %. Program je OK samo ima previše slabije plaćenih mail-ova (0.1 cent).

selene mails

Tesas Tea Mails

Program koji radi od 2004 godine uz PTR nudi i PTC zaradu, Paid To Signup i ostale mogućnosti. Minimum za isplatu je 2 $ preko PayPal-a, e-gold-a ili čekom. Čitanje mail-a se plaća od 0.4 do 0.7 centi ili 24 do 140 poena. Referal program ima 4 nivoa.

tesas tea

29.05.2008 - Bez ikakve najave smo izbrisani iz ovog programa. Taktika je ista, jedno vrijeme vam prestanu slati mail-ove i ako se u međuvremenu ne logirate izbrišu vas. Za nas je ovaj program SCAM. Ne preporučujemo učlanjivanje.

Matrix Mails

Jedan od boljih programa što se tiče cijene po kliku i pročitanom mailu (mail min. 1 cent a klik 0.5 c) na sceni je od 2002 godine. Ovdje je zanimljivost što kada se upišete dobijete i besplatnu pop3 email adresu tipa željenoime@mybestmail.com koja vam ostaje čak i ako se ispišete iz programa. Na tu adresu vam stižu mail-ovi za čitanje tako da nećete ovakvim mail-om zatrpavati vašu standardnu mail adresu. Pop3 adresa se lako podesi za provjeru iz Outlook-a i sličnih programa. Minimum za isplatu je 2 $.

matrix mails

Prethodna stranica Slijedeća stranica

 

03.09.2007........................Zoki