Zarada ispunjavanjem anketa, Pay Per Survey, American Consumer Opinion, Brand Institute, Harris Poll
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

ankete

brand institute

 

Zarada ispunjavanjem anketa (2)

American Consumer Opinion

Jedan od najstarijih i najpoznatijih programa. Iako u imenu piše American u program se mogu prijaviti svi samo trebaju biti stariji od 14 godina. U prosjeku šalju od 1 do 5 screenera (predanketa da se vidi da li vaš profil odgovara anketi) mjesečno a ankete su zanimljive i uglavnom se mogu završiti za 20 minuta. Plaćaju od 4 do 25 dolara po anketi i nema minimuma za isplatu.

Imaju i referal program za koji se trebate posebno prijaviti i gdje dobijete 50 centi za svakog tko se prijavi u American Consumer Opinion preko vas. Ovdje je minimum za isplatu čekom 10 $. Postoji i mogućnost da vas ne prime u referal program bez nekog posebnog objašnjenja kao što se nama dogodilo.

Brand Institute

Tvrtka koja vjerovatno šalje najviše anketa, koje su plaćene od 2 do 50 $. Nema minimuma za isplatu. U referal programu za svaku anketu koju ispune vaši referali dobijete od 5 do 10 $ a isplata je nakon 30-tak dana.

MBS Internet Research

Ovaj program je ovdje samo za prikaz kakvih sve programa ima. Šta kazati za tvrtku za istraživanje tržišta koja ima referal program koji nema svoj control panel nego ako želite saznati informacije o svojim referalima trebate im poslati mail. Uz to stranice su im pune referal linkova na konkurentske programe.Neozbiljno. Ne preporučujemo ovaj program.

Harris Poll

U ovom programu za ispunjavanje ankete dobijate tzv. HIPoints bodove koje poslije mijenjate za nagrade a također i ulazite u izvlačenje za cash nagrade. Šalju 2-3 pozivnice za anketu mjesečno koje se ispunjavaju od 5 do 25 minuta.

prethodna stranica

 

29.08.2007........................Zoki