Pay Per Lead partnerski programi, Millnic Media, MAXBounty, AzoogleAds, Plaćanje po dovođenju posjetitelja
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

millnic media

 

 

Pay Per Lead programi

Pay-Per-Lead affiliate programi omogućuju oglašivačima da plate samo za one posjetitelje koji ispune obrazac na njihovim stranicama pa iako nema konkretnog rezultata u prodaji oglašivač/trgovac ima mogućnost ostati u kontaktu sa potencijalnm kupcima (jer su u obrascu kao minimum naveli svoje ime i mail adresu).

Gledano iz kuta objavljivača, vaši posjetitelji na site-u oglašivača ne moraju ništa kupiti već samo ispuniti obrazac (prijaviti se ili registrirati). U većini slučajeva ovakvog načina oglašavanja se nudi nešto besplatno npr. e-knjige, slike, domene, savjeti itd kako bi se privuklo posjetitelje da se prijave. (primjer je Dashofer koji radi i u Hrvatskoj)

Millnic

Relativno mala affiliate mreža sa trenutno oko 250 ponuda za oglašavanje ali svakim danom sve veća i sve popularnija. Ponude su uglavnom CPA i CPS (Cost per Signup) ali ima nešti i CPC. Zanimljivost je tjedno plaćanje ali minimum za isplatu je 100 $ (čekom ili paypal-om). Affiliate provizije iznose od 1.25 do 100 $. Podrška je skoro non-stop preko nekoliko poznatih instant messengera. U control panelu imaju nekoliko zanimljivih alata npr. optimizirani baner rotator koji češće prikazuje uspješnije oglase i slično. Također imaju i referal program u kojem dobijate 6% od zarade svog referala zauvijek.

Registracija je jednostavna, trebate popuniti obrazac i sačekati da vas prime od 1-2 dana. Minimalni zahtjevi su site na engleskom sa 100 000 prikaza stranica ali se ne drže strogo ovih uvjeta (nas su primili za manje od 24 sata iako baš i ne odgovaramo ovim uvjetima).

 

, Max Bounty, AzoogleAds.....................Uskoro opširnije

 

 

 

23.08.2007........................Zoki