Hrvatski affiliate programi, Dashofer, Crovortex, Xclaim kontekstualno oglašavanje, Partnerski programi
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

Dashofer Besplatne eNovine 

Dashofer Affiliate Program 

 

Hrvatski Affiliate programi

Koji su najpoznatiji i najbolji Hrvatski affiliate programi i da li se isplati raditi sa njima? Dok stranih affiliate programa ima stvarno mnogo i za sva moguća područja domaći affiliate programi su uglavnom vezani za turističke i hosting tvrtke ali ima i nekoliko drugih a svakim danom je sve više domaćih affiliate programa koji djeluju sa više ili manje uspjeha. Evo opisa nekih programa:

Dashofer

Affiliate program profesionalne izdavačke tvrtke Verlag Dashofer d.o.o. Pri učlanjenju odmah dobivate na račun 10 kn. Za svakog novog affiliate-a koji se učlani preko vas dobivate 1.5 kn. Možete reklamirati njihove besplatne e-novine i za svakog korisnika koji se upisao u enovine preko vas dobijete 2.5 kn. Također možete oglašavati/prodavati neke njihove knjige gdje je vaša provizija po knjizi primamljivih 100 kn. Minimum potreban za isplatu je 300 kn. U ovaj program smo učlanjeni od samog početka i još nismo stigli do minimuma potrebnog za isplatu. Ono malo webmastera u Hrvatskoj koji su uspjeli doći do tog iznosa potvrđuje da su isplate uredne ali treba dosta truda da se stigne do njih. Učlani se u Dashofer.

CroVortex

Affiliate program web shopa CroVortex koji prodaje igrice za PC i konzole, DVD filmove, mobitele i CD razglednice. Ovo je PPS (Pay Per Sale) program tako da vaši posjetitelji koji kliknu na oglas na vašim stranicama te tako odu na CroVortex.com moraju tamo nešto i kupiti da bi vi zaradili proviziju od prodaje.Provizija na igre je između 5 i 40 kn a minimum za isplatu 100 kn. Isplata je mjesečna a ako se ne dostigne iznos za isplatu zarađeno se prenosi u slijedeći mjesec (kao što je uostalom običaj u svim affiliate programima). Isprobali smo ovaj program par mjeseci na našoj popularnoj stranici sa igrama i nismo zaradili niti lipe. Izgleda da kod nas ljudi još uvijek nemaju razvijenu kulturu kupovanja preko interneta. Ako vjerujete da možete bolje učlaniti se možete preko ovog banera.

 

Xclaim

Hrvatski pay-per-click program baziran na kontekstualnom oglašavanju tj prodaji ključnih riječi na stranici. Xclaim oblačić se pojavljuje kada posjetitelj pokazivačem miša prijeđe preko zeleno potcrtane riječi.Cijena klika je 1.7 kn a Xclaim vam isplaćuje 35% od ostvarenih klikova na vašoj web stranici te 25% od ostvarenog na vašem blogu.(samo blogovi na Hrvatskim blog servisima). Minimum za isplatu je 500 kn i to se odnosi samo na jedan web site tako da ako imate više web site-ova potrebno je na svakom skupiti 500 kn za isplatu što se većini Hrvatskih webmastera nije svidjelo. Program smo tek nedavno počeli testirati pa još ne možemo reći više ali u kratkom roku ga je prihvatilo dosta webmastera pa bi mogli reći da ima potencijala da se razvije u najbolji Hrvatski affiliate program.

slijedeća stranica