PPI partnerski programi, Pay-Per-Impression, Casale Media, Value Click Media
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

 

Pay Per Impression Affiliate programi

Ovi programi plaćaju po broju prikaza oglasa na vašem site-u. Obično se plaća na CPM (Cost Per Mille) tj. CPT (Cost Per Thousand) osnovi što znači da ako je CPM 1.50 $ da ćete dobiti dolar i po za 1000 prikaza oglasa na vašoj stranici. PPI programi su pogodni za web stranice koje imaju velik promet te se tako može imati sigurna zarada jer se od posjetitelja ne traži nikakva akcija već je dovoljno da dođe na site. Ovdje su dosta popularni PopUp ili iskačući oglasi (koje na ovom site-u ipak nećete vidjeti jer ako iritiraju nas onda bi vjerovatno iritirali i vas a to ne želimo.

Casale Media

Jedna od najvećih affiliate mreža uopće sa preko 6500 tvrtki koje se oglašavaju kod njih. 70 % prihoda vraćaju publisher-ima što je jedan od većih postotaka u ovoj industriji. Možete staviti oglase u obliku slike i teksta a od banera je podržano samo nekoliko formata i to 728x90, 120x600, 300x250 i pop-under 720x300.

Da bi vas primili morate imati site na engleskom jeziku sa minimalno 10000 unikatnih posjetitelja mjesečno. Imaju i referal program gdje dobivate 5 % od prometa koji naprave vaši referali (publisher-i i advertiser-i) bez vremenskog limita. Minimum za isplatu je 25 $ a plaćaju čekom ili paypal-om.

Value Click Media

Velika affiliate mreža nastala spajanjem sa tvrtkom FastClick Media. Ovdje možete otvoriti dva računa, jedan za PPI oglase te ste tu plaćeni po impresiji odnosno prikazu i drugi za CPA i CPS oglase. Svaki račun ima svoj posebni kontrol panel. Site mora biti na engleskom jeziku i imati minimalno 3000 impresija dnevno.

Minimum za isplatu iznosi 25 $ i isplaćuje se čekom ili paypal-om dok je učestalost plaćanja Net-30. Oglase nije moguće stavljati na forume.

RealTech Network

Affiliate mreža osnovana 2004 godine koja 70 % prihoda vraća svojim objavljivačima (publisher-ima). Uz CPM mogu se stavljati i CPC oglasi. Program je pogodan za one webmaster-e koji se ne žele puno mučiti sa podešavanjem oglasa tako da u Control Panel-u ima tek nekoliko opcija za podešavanje. Uglavnom mreža se brine skoro o svemu tako da nekad čak nemate ni dovoljno utjecaja koji i kakvi oglasi će biti prikazani na vašim stranicama.

Da bi vas primili u program vaš site treba imati bar 25000 impresija mjesečno te uobičajeno treba biti na engleskom jeziku. Pri registraciji ne možete koristiti email adrese besplatnih servisa kao što su Yahoo, Hotmail i sl. Ne primaju blogove u program.

Minimum za isplatu je 20 $ (ček ili paypal). Za referal program se potrebno posebno prijaviti te ste u njemu plaćeni 5 % od prometa vaših referala bez vremenskog limita.

slijedeća stranica

 

 

24.08.2007........................Zoki