Zarada anketama, Ispunite anketu i zaradite, SurveySavvy, SpiderMetrix, NPD Online Research
s s s s
s
Izbornik
s s
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

ankete

npd online

spider metrix

 

Zarada ispunjavanjem anketa

Kao što sam naslov govori ovdje ste plaćeni za ispunjavanje anketa. Tvrtki za ispitivanje tržišta ima više i one vam šalju ankete nakon što se besplatno registrirate kod njih. Potrebno je poznavanje engleskog jezika.Sa ovim programima sa naših prostora se ne može puno zaraditi jer ankete se ipak puno češće šalju USA korisnicima nego ostalima.

SurveySavvy

Jedini uvjet da bi vas primili u SurveySavvy je da imate bar 14 godina. Kada se prijavite obavezno ispunite ankete o vašem profilu (ima ih 11 u trajanju od 5 do 20 minuta svaka) jer tako imate više šansi da češće dobijete screener (upitnik koji se dobije prije ankete da se vidi da li odgovarate uopće profilu korisnika za tu anketu). Kad vratite ispunjen screener ako ste kvalificirani za anketu dobijete i anketu za koju nakon ispunjavanja dobijete od 2 do 20 $ zavisno o veličini ankete.

Ova tvrtka je poznata po tome što dosta rijetko šalje screenere i ankete (1 do 2 mjesečno a nekad ništa po par mjeseci) tako da kad vam pošalju prihvatite i ispunite anketu. Plaćanje je čekom i nema minimuma za isplatu. Postoji i referal program gdje dobijate 2 $ za svaku anketu koju ispuni vaš referal i 1 $ za anketu koju ispuni referalov referal. Ankete su interesantne i nisu preduge.Učlaniti se možete ovdje.

SpiderMetrix

Australski site na kojem skupljate bodove na razne načine, između ostalog i sa ispunjavanjem anketa a možete i pisati recenzije, igrati igre, rješavati kvizove, ocjenjivati web site-ove (po vlastitom izboru) ili npr. ispunjavati tzv. Quickies (kratke zabavne ankete) sve to za bodove koje poslije možete pretvoriti u nagrade, poklon bonove ili u novac.(ako želite novac minimum za isplatu je 50 AU$ i za to morate skupiti 300 SP tj. Spider Points). Vrijednost darova se kreće u rasponu od 12 do 176 Spider bodova.

Registracija je brza i jednostavna a morate imati bar 16 godina. Vrlo zanimljiv site, svakako isprobajte.

NPD Online research

U ovom programu kada ispunite anketu najčešće dobijete nekakav poklon ili nagradu. Druga je mogućnost da idete u bubanj iz kojeg se izvlači dobitnik vrijednije nagrade ili novca a treća rjeđa da za ispunjavanje ankete dobijete i novac. Mogu se upisati svi stariji od 13 godina iz bilo koje države. Ponude za ankete stižu par puta mjesečno. Možete i referirati svoje prijatelje, rodbinu, poznanike itd i tako povećati mogućnost dobitka nagrade. Prijaviti se možete ovdje.

slijedeća stranica

 

26.08.2007........................Zoki