Internet, Web Zarada novca, Affiliate Partnerski programi, Hrvatski Affiliate programi, Kako zaraditi novac
s s s s
s
Izbornik
s shim
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena računala..... » Zabava .................... » Tutorijali................... » Zarada.....................
 

shim shim shim shm
tab
Zarada
tab shim
» Savjeti...................... » Rječnik pojmova........
» Domaći Affiliate.........
» Servisi za plaćanje....
» Česta pitanja............ » Crna lista programa... » Sumnjivi programi......
» Isplate......................
» Link.........................
 

 

Kako zaraditi novac na internetu ?

Postoji više načina zarade na internetu, manje-više uspješnih. Ovdje ćemo spomenuti većinu od njih kao i neke popularne servise/programe koji pružaju mogućnost online zarade (nastojat ćemo obraditi samo programe koje ćete kao korisnici iz Hrvatske moći koristiti i u praksi).

Najbolju zaradu i najviše mogućnosti ćete imati ako imate svoje web stranice (ako nemate web stranice a ne znate kako ih napraviti možete angažirati nekog da ih napravi za vas ili otvorite blog, to je bar jednostavno - Kako otvoriti blog ?) ali možete pokušati zaraditi i bez vlastitih web stranica.

Zarada bez vlastitih web stranica

-Zarada surfanjem PTS (Paid To Surf) programi........................................................... -Zarada ispunjavanjem anketa..(SurveySavvy, SpiderMetrix..)........................................ -Zarada čitanjem mail poruka PTR (Paid To Read)....................................................... -Zarada registriranjem (Get Paid To Signup)................................................................ -Zarada pisanjem po forumima................................................................................... -PTC (Paid To Click) programi.................................................................................... -Zarada igranjem igara...............................................................................................

Zarada sa svojim web stranicama

-Prodaja oglasnog prostora - Banner Marketing............................................................ -Pay-Per-Click programi (Adsense, Bidvertiser...)......................................................... -CPA (Cost Per Action) Affiliate programi (Amazon, Linkshare, CJ...)........................... -Preplata na sadržaj - Subscription Revenue............................................................... -Prodaja tekstualnih linkova....................................................................................... -Pay-Per-Impression programi (Casale, ValueClickMedia,...)........................................ -Pay-Per-Lead programi (AzoogleAds, Millnic, Max Bounty...)...................................... -Ostali načini zarade sa web stranicama i blogovima....................................................

Servisi za plaćanje ili Internet banke (Online Payment Processors) su nam potrebni da bi mogli primati i slati novac. Učlanjenje u ove servise je besplatno a ovdje ćemo predstaviti 4 najbolja i najpopularnija servisa i posebnosti svakog od njih. PayPal, e-Gold, AlertPay, Moneybookers.

Naravno novac možete primiti i čekom na adresu stanovanja bez posredovanja ovakvih servisa ako to program za zaradu koji koristite omogućava, ali ipak je korisno imati otvorene bar neke od ovih računa.

13.08.2007.....................Zoki

Ove stranice su u izradi. Uskoro očekujte ostale tekstove.