Google
 
Web www.zoki.hr
 
Registracija i prijava na grid.org , Postanite clan grid.org zajednice, Volunteer your PC
 
Izbornik
» Početna Stranica......
» Škola......................
» Prijevodi...................
» Besplatni programi....
» Česta Pitanja........... » Linkovi..................... » Marketing.................
» Usluge.....................
» Rabljena racunala..... » Zabava .................... » Tutorijali...................
 

Kontaktirajte nas


Servis Računala ZOKI


Zoran

Mob: 098 758 065........... .........091 933 2925..........

Slaven
Mob: 098 966 1977......... ..........095 808 0169.........


 

 

Nakon završetka posljednjeg projekta 24.04.2007 grid.org je prestao sa radom. Naravno namjera nam je pridružiti se nekom od sličnih volonterskih projekata. Uskoro više...

Kako se registrirati i prijaviti na grid.org?

Nakon što ste instalirali UD agent na vaše racunalo otvara se slijedeci prozor.

U polje Member Name upišite željeno ime (neka bude što originalnije jer je manja mogucnost da vec postoji clan sa istim imenom). U polje Password upišite željenu lozinku (bar 6 znakova) te je ponovite u polju Re-type to verify password. Na kraju u polje Give this UD agent a name upišite željeno ime za racunalo na koje ste instalirali UD agent (npr. kucni komp ili moj laptop). Ovo je potrebno zato što kao clan možete imati više uredaja (racunala) sa instaliranim UD agentom itako naravno prikupiti više bodova. E-mail adresu ne morate upisati. Kliknite na Login.

Nakon toga dobit cete ovu poruku da je vaš UD agent uspješno registriran. Zatvorite prozor poruke klikom na Close.

U prozoru programa kliknite na View your scores and rewards.

Upišite vaše korisnicko ime i lozinku koje ste kreirali na pocetku ovog tutorijala. Na grid.org se uvijek prijavljujete u ovom prozoru. Kliknite na Login.

Svaki clan grid.org zajednice ima stranicu sa svojim postavkama i statistikom. Upravo ste došli na vašu. Kliknite na My member profile.

Ovdje možete ispuniti podatke o sebi što nije obavezno. Svakako upišite iz koje zemlje dolazite jer se onda vaši bodovi broje za vašu zemlju. Kad ste upisali podatke koje želite kliknite na Save (Spremi).

Ovakva (za Firefox) ili slicna poruka se cesto zna pojaviti pri pokušaju prijavljivanja na grid.org (ovisi koji internet preglednik koristite). Nije vaša greška, zbog velikog prometa cesto su serveri grid.org zajednice nedostupni. Jednostavno kliknite na Try Again (Pokušaj ponovo) ili kliknite na tipku Refresh (Osvježi) u vašem internet pregledniku.

Sada kad ste instalirali program i registrirali se na grid.org možete se pridružiti nekom team-u. Pozivamo vas da se pridružite team-u www.zoki.hr.

Kako se pridružiti team-u www.zoki.hr?...Grid.org team www.zoki.hr početna stranica